Begrafenissen Haerens NV.

Latemstraat 23
9830 Sint-Martens-Latem
Telefoonnummer: 
0478/37 67 62
Categorie: 
begrafenisondernemers & ceremonie
Introductie: 

BEGRAFENISSEN HAERENS IN SINT-MARTENS-LATEM KIEST VOOR EEN STIJLVOLLE EN DISCRETE AANPAK

Het team van Haerens NV staat voor een uiterst discrete, stijlvolle en vlotte totaalaanpak van begrafenissen en crematies.

Bij dringende gevallen, bel ons 24u op 24u ook op feest- en verlofdagen

U kunt het hele jaar door 24u/24u gebruik maken van onze diensten, ook op de officiële vakantie- of feestdagen. Wij bieden u onze diensten aan in uw eigen dorp, gemeente of stad, en dat in de beide landstalen (Nederlands/Frans). Naast onze nationale diensten, kunt u ook voor internationale opdrachten zoals repatriëring een beroep op ons doen.

Wat bieden wij u aan?

Een waaier aan mogelijkheden om het afscheid nemen van uw dierbare in te vullen met een waardig en liefdevol laatste gebaar, ongeacht uw geloofsovertuiging, persoonlijke visie of financiële mogelijkheden.

De dood is niet langer een taboe en het afscheid niet langer een verplicht gegeven. Wij doen dit voor u en samen met u zodat in de eerste plaats al uw wensen en zeer zeker de wensen van uw dierbare ingevuld worden, wat die ook mogen zijn.

Ondersteuning, informatie en advies bij begraven en cremeren

U zal merken dat wij u, via deze site, op een informatieve wijze zullen laten kennismaken met de talrijke wettelijk goedgekeurde mogelijkheden vanbegraven en cremeren en de invulling ervan. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit en integriteit van onze dienstverlening een enorme steun kan betekenen in de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare!

Openingsuren: 

Maandag van 9u tot 19u
Dinsdag van 9u tot 19u
Woensdag van 9u tot 19u
Donderdag van 9u tot 19u
Vrijdag van 9u tot 19u
Zaterdag van 9u tot 19u
Zondag telefonisch bereikbaar

Hoofdcategorie: 
Diensten